Tervetuloa!

Olen Mervi Tolvanen ja olen kiinnostunut
tablet-laitteiden hyödyntämisestä
varhaiskasvatuksessa.

Lisätietoja minusta

Teoriaa

Teoriaosiossa pohditaan pedagogisesta näkökulmasta,
kuinka tablet-laite soveltuu varhaiskasvatukseen.

Katso lisää

Blogi

Blogissani kerron omia kokemuksia ja
havaintoja tabletin käytöstä lasten kanssa.

Katso blogiani

Mobiilileikkejä

Mobiilileikkeihin olen koonnut mielenkiintoisia
ja uudenlaisia leikki-ideoita lapsille
hyödyntäen tablet-laitteita.

Mobiilileikeistä lisää

Koulutusta

Tästä osiosta löydät lisää tietoa koulutuksista
ja tapahtumista.

Katso lisää

Dinolandiassa

Comments are closed

7-9-vuotiaat Snellmanin kesäyliopiston lapset saivat mahdollisuuden tutustua 8-vuotiaan Taavetin suureen dinosauruskokoelmaan. Taavetti jakoi muille ikätovereilleen dinosaurustietoutta ja esitti pienen demonstraation dinosaurusten elämästä. Aiheesta nousi lasten aloitteesta hyvää keskustelua, kysymyksiä ja pohdintaa mm. ilmastonmuutoksen vaikutuksesta dinosaurusten häviämiseen.

Lapset saivat suunnitella, ohjata, esittää ja videoida pienissä ryhmissä omat dinosaurusnäytelmät. Näitä katsottiin innoissaan heti ”filmauksen” jälkeen sekä myös koko ryhmän voimin Apple Tv:n kautta. Näytelmän ja kuvaamisen onnistuminen vaati lapsilta yhteistyötaitoja, joita heiltä löytyikin hienosti.