Tervetuloa!

Olen Mervi Tolvanen ja olen kiinnostunut
tablet-laitteiden hyödyntämisestä
varhaiskasvatuksessa.

Lisätietoja minusta

Teoriaa

Teoriaosiossa pohditaan pedagogisesta näkökulmasta,
kuinka tablet-laite soveltuu varhaiskasvatukseen.

Katso lisää

Blogi

Blogissani kerron omia kokemuksia ja
havaintoja tabletin käytöstä lasten kanssa.

Katso blogiani

Mobiilileikkejä

Mobiilileikkeihin olen koonnut mielenkiintoisia
ja uudenlaisia leikki-ideoita lapsille
hyödyntäen tablet-laitteita.

Mobiilileikeistä lisää

Koulutusta

Tästä osiosta löydät lisää tietoa koulutuksista
ja tapahtumista.

Katso lisää

Kuukävelyä ja QR-koodeja

Comments are closed

Päivän teemana Lasten Yliopiston 10-12-vuotiaiden kurssilla oli avaruus. Halusin opettaa lapsille planeettoja ja iPadin käyttöä mielenkiintoisella tavalla. Kävelimme yhdessä luontopolun, jonka varrelle oli piilotettu qr-koodeja ja erilaisia tehtäviä. Jokainen koodi sisälsi tietoa yhdestä planeetasta. Matkan varrella lasten tuli havainnoida ympäristöään ulkopuolisen silmin, aivan kuin olisimme Maa-planeetalla ensimmäistä kertaa. Lapset dokumentoivat havaintojaan iPadille mm. äänittämällä, videokuvaamalla, valokuvaamalla ja kirjoittamalla. Heidän piti myös selvittää tabletin avulla matkan varrella kohtaamiensa planeettojen todelliset sijainnit. Hauskalta reissulta saimme mukaamme myös hyvän annoksen liikuntaa ja ulkoilmaa! 🙂